Friday, January 30, 2015

Mokuttajat ja jihadisten mulkunlutkuttajat ovat hulluja tyhmempiä: Sitähän tuo demarius, kepulius, kokoomuslaisuus ymv rkp-läisyys teettää sosialistit tekevät tsuhnista orjia omassa maassaanMokuttajat ja jihadisten mulkunlutkuttajat ovat hulluja tyhmempiä: Sitähän tuo demarius, kepulius, kokoomuslaisuus ymv rkp-läisyys teettää. Sosialistit ja muut mädättäjät tekevät tsuhnista orjia omassa maassaan erilaisilla maahanmuuttajia suosivilla rotulaeillaan, sekä Kreikkatukipaketeillaan.


SDP Tampere Sanna Marin esimerkki Rooman valtakunnan tapaista "leipää ja sirkushuveja"-jatkumosta. Tuo demarinainen sai lisättyä Tampereenkin puhtaita verovaroilla elätettäviä kielitaidottomia elättejä pakolaisten vastaanottoa kasvattaen. 


Nyt asunnottomilla tamperelaisilla entistä vaikeampi saada asuntoa kun vapautuvat asunnot ohjataan näille toiseuden edustajille. Joten ei kiitos pölhöpopulismille. Sama kehitys näkyy pääkaupunkiseudulla. Kaikki uudet asunnot verovaroin mamutukselle ja jihadisteille. Suomalaisella ei ole enää oikeutta mennä pääkaupunkiseudulle vuokralle

Totuus demarien kaavailemasta kansanmurhasta ja väestövaihdosta julki verovaroillamme

-------------------------------------------------------------------
http://sdp-sosiaalidemokraatit.blogspot.fi/
-------------------------------------------------------------------------